Baziron AS

Interessert i din tilbakemelding om bruk av stoffet Baziron AS for akne. Effekt, bivirkninger,...

12/26/2009 21:39, Liska
Jeg har brukt Baziron i 3 uker, antall akne har ikke gått ned (huden tørker og peels av veldig mye (jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, ingenting hjelper..

08/07/2010 19:35, Sasha
På sin erfaring i behandling av Baziron Jeg vil si at den første søknaden til litt hjelp, men bare når den neste hele tørket hud dukket peeling, og akne å virke større enn forsvant.

08/09/2011 20:33, Catherine
Mitt råd til deg er, hvor raskt vil bli kvitt akne, har jeg denne metoden for en lang tid bruk, vaske ansiktet med såpe, slik at det var tørt, så namazhte acne lincomycin (i et apotek koster 15 rubler). Og hvis akne dukker opp hver sommer på pannen, så er det verdt hver morgen og om kvelden å smøre pannen med en urolig, er dette et stoff av naturlig opprinnelse. Neoselen kan kjøpes på nettet eller i butikkene i livet, som acne liker ikke eple cider eddik, så kan akne smøre sure eple.

09.03.2013 07:05, vår
Jo mer du tørker huden din, med såpe, for eksempel, jo mer prøver den å eliminere den og da blir denne sebum mer og hvor er acne der?

09/28/2011 13:13, Inna
Jeg har samme sjanse. Jeg bruker basiron, men det tørker huden og akne akkurat som du bare ser ut. Hvis du finner en måte å dele den med, vær så snill.

02/16/2013 10:50, Liza
Baziron må brukes på akne, og ikke på hele ansiktet)

04.06.2013 11:34, Mari
Jeg har generell allergi fra det. I begynnelsen brente ansiktet forferdelig, så kom det ut litt vannaktig akne som klør. Jeg ga ham store forhåpninger for ham ((((((

05/17/2013 19:10, Tifa
Mari du brenner bare fra dette verktøyet, du må bruke toches og i lavere dosering, eller bruke barnekrem et par timer etter påføring

07.27.2013 18:36, Vladimir
Jeg vil fortelle en interessant historie. Egentlig plaget av akne og valget falt på "baziron som" den første tube virkelig hjulpet, og effekten var merkbar innen en uke, var det ingen problemer, etter en måned kjøpte en en tube, og da det begynte på 2den bruk (toooonenkim lag) hud dekket en haug med flekker, og det er fortsatt ikke klart hva og alt dette på ansiktet. Jeg bestemte meg for å selvmiljøere fordi jeg ikke kunne gå ut med et hus som dette, drakk en tavegil, men dessverre, en uke senere skjedde ingenting. Jeg bestemte meg for å gå til private klinikker fordi lappet i 5 min fra huset, og gjett hva, sa legen at tiden er inne, fordi øyet begynte hevelse, nedsatt en masse ting. nemlig; 4 dråper med 500 ml væske, 7 intramuskulære injeksjoner hver dag, drypp hver annen dag. Hjem drikking 2vida tabletter, og smurt med en viss salve, folkens tro meg, det er bedre å dampe kviser enn noen person nepoymi hva, nå er alt borte, men har fortsatt å gå til 2ukola og 1kapelnitsu, baziron dette kjemikaliet, og allergisk mot sine eiendommer i 70protsentov, ikke tro at du vil bære. Jeg håper noen vil redde dette ansiktet.

08.08.2013 15:07, Anastasia
Kjenner du et slikt ord som falsk? Du var ikke overrasket over at du ikke hadde noe fra det første slangen. og fra det andre, det er det. sååå lett kan du gå inn i en falsk som er alt.

08/21/2013 10:47, Maria
Også besluttet å kjøpe "Miracle drug" Baziron Speaker, i begynnelsen av bruk av effekten var tydelig, huden ble glatt, kviser nesten forsvunnet, men ved slutten av bruken av ansiktet dekket som akne, som boareal ikke blir funnet, skammer seg over å gå utenfor, og ingen Baziron allerede hjalp ikke i løpet av behandlingen ble avsluttet, vet jeg ikke gjøre nå, pleide å være en eller to kviser, og etter Baziron generelt et mareritt, horror.. ord kan ikke beskrive

11/29/2013 7:37 PM, Tatiana
Jeg støtter din mening. Baziron AS stille horror, benyttet seg av 2 ganger i uken allerede stille horror på ansiktet hans. Ikke bruk.

12/20/2013 2:52 pm, Tanyuha
Virkelig !! Det klatret forumet for dette. Jeg har også øye hevelse !! foreskrevet bare piller for allergi. brenne på ansiktet Jeg er allerede etter den første dagen av stoffet. to dager går jeg med ødem, sover litt! Tror du at du må gjøre noe? i seg selv vil ikke fungere.

05/13/2014 10:39, Elena
Jeg er enig. Jeg smør i en uke, jeg ser at jeg er helt dekket med et utslipp av drivhusgasser. som urticaria, klør ikke, men rød scanty pimple snakker mer om allergi :( beklager

05.03.2014 15:44, Lana
Akne (kviser) er en Streptokokker (bakterier), kan den ødelegge det antibiotiske til hvilken det er følsom, for eksempel erytromycin eller penicilliner. Det er nødvendig å behandle komplekset, i tillegg til bruk av antibiotika, er det nødvendig å behandle huden, redusere aktiviteten til talgkjertlene, uten å tørke huden. Du kan bruke peroksid eller hydroponisk til å cauterize akne. Prevensjonsmidler og hormonelle stoffer også hjelpe. Akne oppstår fra -dette økning av testosteron i kroppen på samme senker østrogen på grunn av dette er det aktivering av talg og svettekjertler, er vår oppgave å normalisere mengden av disse hormonene. En ekstra mengde kvinnelige hormoner er tilstede i prevensjonsmidler.

08.11.2011 13:14, Prêt-à-Porter
prøv å gå på en diett: unntatt fett, stekt, salt, kutt ned søt. propyl eller medikament Laktrofiltrum Dyuffalak og bruker hver kveld (den første uken) hvitt kosmetisk leire, deretter 2 ganger i uken, jeg bare forhindret leire i kullsyreholdig vann (varmt), og på forsiden av 20 minutter en måned ansikt ble klarere, mykere hud)

04/09/2012 11:33, Selena
Prøv antibiotikumetrytromycin. salve av ekstern applikasjon, koster kun 30 rubler, hjelper i en uke)

03.01.2013 17:51, katen'ka
Jeg tviler på at et antibiotika for en slik pris virkelig hjelper. Akne er sykdommen som må behandles, fjernet, og de fleste antibiotika undertrykker infeksjonen og "tette" den videre og dypere. Eksternt forsvinner akne, og på det interne nivå blir det verre. Men det er alt det samme da kom ut ute. Det er bedre å bli behandlet med naturlige midler, gjør masker SAMI, fra improviserte midler.

08.08.2013 15:11, Anastasia
Jente)) her for eksempel koster antibiotika Ammoksitsilin mindre enn 50 rubler.. vel, det var minst verdt det før. men det hjelper mye fra en rekke sykdommer. så ikke døm av prisen noensinne. husk om dyrere betyr ikke bedre!

07.11.2012 01:08, Olenka
Brukte Baziron, ingenting mye pomog..tolko tørket hud og kviser vises snova.Devchonki, foreslår jeg at du etter vask på den første natten for å tørke ansiktet med en bomullsdott calendula skjær, og deretter en lotion (i sin sammensetning er: salisylsyre, kamfer alkohol, svovel apotek, kloramfenikol tabletter.. all mix, fikk lotion. disse stoffene kan kjøpes på apoteket. ikke dyrt.) Når en uke siden begynte å gjøre denne prosedyren, kan vi allerede se resultatet. Jeg anbefaler deg å prøve!

11/08/2012 2:14, Ekaterina
Jente, og i hvilke mengder å blande priparaty for lotion?

11.08.2012 18:58, Alina
ca 1: 1

06.10.2013 14:28, Devchulya
Med denne lotionen er hjemmet mer forsiktig. kan bli brent. det må brukes nøyaktig.

10/31/2012 8:23 PM, Elena
Jeg er også veldig flaky, og på pannen min selv "brenneren dukket opp" skjønnhetspleie sa det. i begynnelsen passerte akne virkelig raskt.. nå stoppet det med å bruke det.. huden var for betent. Jeg bruker fortsatt fuktighetskrem

11.08.2012 18:56, Alina
Og du fortynner det med vann, deretter påfør det, huden fra dette vil ikke lenger skrelle av og gjelder bare for natten

03/22/2013 14:39, olya-la
da er årsaken ikke i huden, men i kroppen, gå til gynekolog og endokrinolog.

03/26/2013 17:59, Marya
Effekten vil kun være etter 3 måneders bruk, du trenger mer intern behandling og sørg for at diett (ikke en sultestrike, men en annen, mer nyttig diett) mer oransje, grønne grønnsaker og frukt i kosten, apotek vitaminer bedre gjennom en lege!

09/01/2013 09:45, denis
Tro det! Baziron skal brukes tre ganger om dagen, alltid på tørr hud. Ikke vær lat til bruk i henhold til instruksjonene. I en uke, som du skriver her, ser du ikke resultatet. Tre måneder. Gå og gjerne gå til skjønnhetspleieren. Jeg er en kjekk ung mann, men på noen steder er ansiktet mykt og fullt av hull på grunn av at jeg kjører den. Og dette problemet må løses umiddelbart, som det dukket opp. Si takk til foreldre som forteller deg at dette er en overgangsalder og alt vil passere. Gå til kosmetologen, prosedyren varer 2 timer, men det er verdt det. Jeg sier ikke at Tipo håndteres og stilig. Det er rett og slett ingen annen måte. Og jeg prøver å håndtere det.

11/25/2014 21:34, Irinka
Jeg bruker det siden begynnelsen av august, før ansiktet mitt var fett, det var akne, 4 måneder har gått, ansiktet mitt er glatt, rent, et par akne forekommer periodisk før PMS, selv om huden tørker, flager, men jeg bruker også fuktighetskrem) Og jeg anbefaler ikke å slutte )) For å fortsette i samme vene å smøre) Alt er foran))

06/07/2015 12:44, Kate
Sørg for å fukte huden, kjøp en fuktighetskrem for ansiktet og bruk den sammen med basironom. Behandlingen er lang, men affektiv, du må være tålmodig.

01.12.2010 14:08, Emy
Første gang hjalp, men ved enden av røret var det bare tørket hud. Men kanskje dette skyldes starten av den polare natten og vinteren.

01/21/2010 08:27, elinabony
Baziron, i motsetning til Zenerit, er ikke vanedannende, jeg har brukt det i nesten et år, jeg prøver å ta pauser for ikke å overdrive huden min, men jeg må behandles fra innsiden (finne årsaken), jeg anbefaler deg å kjøpe Dorsenval og behandle

03/14/2013 20:27, Lera
Ja, hva med zenerita er den samme historien, jeg brukte den i tre år i det hele tatt super, og nå kan jeg ikke leve uten det, jeg har ikke brukt det i et halvt år, og huden har blitt et problem. Her studerer jeg vurderinger om bazirona, jeg vet at det også finnes i form av tabletter.

01/29/2010 9:49, Tatyana, 26
Baziron Jeg kan ikke hjelpe, øynene svulmer og akne på plass

03/02/2010 23:10, Kira
Jeg brukte anbefaling av apotek (min egen mor, som ikke ønsker å ønske dårlige ting), og "basiron" og "differensial" samtidig. Prisene er ikke små, men jeg har ikke sett resultatet av en stor. Mens huden ikke er forårsaket avhengighet, synes alt å bli bedre, mindre fett, mindre rødhet. men etter et par uker var alt helt ute av sted, og det var ikke noe igjen, men peeling. Samme effekt som hudoren. Og sammensetningen, etter min mening, er lik. Men jeg vil personlig legge til på egen hånd at jeg visste gjennom min egen erfaring at jeg bare behandlet dette problemet eksternt - det hadde ingen sterk effekt (jeg begynte å bli behandlet fra innsiden. Noen urter, narkotika som påvirker magesekken, tarmene. ZERO effekt. Kan skyldes alder. Jeg var på en "diett". Hver dag, en liter og en halv liter kefir eller bio-yoghurt. NULL. I hvert fall i ansiktet - det er ikke noe resultat... Jeg har aldri hatt et slikt ansikt som nå moralske moralske opplevelser og moralske straffer. Resten - endrer seg ikke ((jeg bruker fundament hver dag, men masker, vask er ofte som regel hver dag, og dessuten er en kosmetolog en eller to ganger i 2 måneder. Alt er derfor individuelt og avhenger av organismen og arveligheten ((

03/16/2010 00:16, Alexander
Jeg er enig i 27, akne begynte å helbrede fra 17 år, foreldrene mine fortalte meg om overgangsalderen, men han våknet ikke i 10 år. Faktisk bekymret jeg bare 17-22 år så var det litt vant til det, men noen ganger er det ubehagelig om sommeren mindre enn om vinteren og mye vårherdet Mange forskjellige metoder for metoder brukt ca 1000.e. Allikevel gjorde arvelighet seg kjent far også led

07.11.2011 11:21, Mary
Alexander vet ikke om du fortsatt har akne.. Men jeg vil gi råd. Hvis foreldrene dine har muligheten, så la dem sende deg til Frankrike! I en dyr skjønnhetssalong. Jeg forsikrer deg om at Tama vil kurere alt.. Her i Russland vil de ikke hjelpe deg.. Bare i utlandet.. =)) Lykke til.

06/23/2014 16:48, Eric
Han bodde i Frankrike i 5 år, deltok på mer enn en kosmetolog og dermatolog, og det hjalp ikke), så Frankrike er hatten din!

12/07/2011 1:54 PM, Alice
Trodde du ikke at du kunne få et blodproblem? Jeg hadde en venn som også var arvelig, noe med blod, men hun ble renset med blod i flere økter, og det hjalp henne, nå er ansiktet hennes helt rent)

05/13/2012 01:16, Victoria
Vel, hvordan med ansiktet var alt bra?

04/15/2013 18:15, Stas
Jeg er helt enig med denne kommentaren som jeg ikke har prøvd i 5 år, jeg har forsøkt å behandle resultatene fra innsiden og utsiden.

08.08.2013 15:17, Anastasia
Jente. Og du trodde ikke at du hadde problemhud.. på hvilken akne skal ikke brukes tonalnik. Han klipper bare porene og holder huden fet. Jeg vet selv. sluttet å bruke når lenge siden sminke så sterk. det vil si grunnlaget og tonalismen, mindre akne er blitt

03/26/2010 22:48, Andrei
Bare vil si, Baziron er en av de mest effektive midler for meg, med sine egne fordeler og ulemper (jeg vil ikke beskrive dem, fordi effektivitet kommer først). MEN. noe middel for akne begynner å bli virkelig effektivt bare i komplekset, dvs. disse er diett, sport, avvisning av alle dårlige vaner, hygiene, tar vitaminer av gruppe A, B, immunforsvar, etc. Jeg prøvde mange ting, jeg kaller de som virkelig hjalp meg: Zenerit, Baziron, Skinoren (ikke veldig behagelig, huden er veldig kløende), Differin, (bare for natten er det skrevet i instruksjonene). Zenerit påvirker for det meste overfladiske betennelser, og det virker som om det ikke virker, dets erytromycin-sinkkompleks dræper enkelt årsaken til betennelser og forhindrer at de kommer tilbake. Jeg påminner deg om at Zenerit er ganske effektivt, men han kurerer Skinoren, et kompleks fra Baziron og Ulike 1 gang om dagen, Differin for natten. Sanne resultatene vil bli synlige etter 2-3 uker søknad, etter 3 (maksimum) måneder med å anvende alt ovenfor, vil du bli hyggelig overrasket. Hvis du begynner behandling, ikke vær redd, i begynnelsen kan det bli en forverring av det generelle bildet av betennelse, dette er ikke for lenge. Men. det er sykdommer i mage-tarmkanalen, det urogenitale systemet, hormonelle forandringer som provoserer akne, er det nødvendig å ta hensyn til og ta tiltak for å eliminere dem. Lykke til alle, jeg håper at min erfaring vil hjelpe noen! Lykke til!

04/18/2010 22:24, Håper
Brukt Bazironom måned-effekt er bra, mindre akne og viktigst svartehoder som er vanskelig å trekke seg ut. Det var ikke mulig å bruke lenger, fordi allergi begynte, ansiktet, øynene var hovne, rødheten varte en dag. etter avsluttet akne har returnert. Jeg bruker en prikk, noen ganger er effekten

06/19/2011 23:38, lyaisan
Hei alle, for første gang på nettstedet ditt, lider jeg også veldig av akne, jeg lider, jeg kryper med grønt lys i 3 år 4 ganger effekten er null, jeg begynte å bruke hjemmeterapi, jeg gni ansiktet mitt med 70% alkohol, da er en maske med honning og salt proporsjonal med 20 minutter, så gni jeg ansiktet mitt med is fra en avkok med en streng, og så hver dag er effekten der, men viktigst av alt kan de (akne) i ingen tilfelle knuses og ripes, noe som var veldig vanskelig for meg. all suksess

08.07.2011 19:21, Andrei
Hei alle! Fortell meg, vær så snill, kan noen vite... Jeg har små flekker (9 små kviser) på huden bak i brystet i underarmen og skinker. Periodisk og vises på dem purulent. Jeg dro til en hudlege i KVD. de sa at huden er så det tviler jeg veldig mye på. og hvordan å takle det.

10/29/2011 00:54, Kosmetolog Jamila
Hei, Andrew. Prøv å forberede en slik lotion: 200 ml alkohol, 4 aspirintabletter, 4 tabletter levomycetin, 4 tabletter streptotsida. 1. Etter bading, skyll problemområder med baby eller husholdnings såpe, hell godt salt på såpeflaske og skrubbe forsiktig. 2. Tørk med lotion og deretter både pulverisert babypulver. Den første uken av salt hver annen dag, den andre etter tre dager, den tredje gangen en uke. Tre uker tørkes med lotion og pulver med pulver hver dag. Ved dette tidspunktet bør problemet forsvinne, men for forebygging kan du tørke det 1-2 ganger i uken med lotion. Metoden er sjekket, den virker ! Lykke til!

05.12.2012 14:10, Anastasia
Hei! Og hvilken alkohol kan jeg ta? Kan jeg få vodka?

04/20/2015 21:32, Leila
Prøv en mos på resorcin, den er forberedt på apotek, det vil definitivt hjelpe

08.02.2012 06:42, Olka
Skriv din mening her, vær så snill

11/04/2012 20:30, Kisa
Baziron hjalp, men bare etter 3 måneders bruk. etter 3 dager vil bare ikke hjelpe, som de skriver her - dette er tull.

Løsning for akne Baziron AS - vurderinger

Negative vurderinger

Dette var min største skuffelse!

Etter 2 uker oppdaget jeg forbedringer, og akne begynte å avta. Bokstavelig talt i en måned rydde ansiktet mitt helt opp. Jeg kunne ikke få nok av det. Hun husket stadig sin mistillid til dette stoffet og tiltalte seg selv.

Og så, da jeg var klar til å slutte å bruke bazirona (2 måneder hadde allerede gått siden begynnelsen av resepsjonen), ble ansiktet mitt sprinklet igjen! Og det var enda verre enn første gang. Nå ble pannen min dekket av små kviser (mer som utslett eller allergi), mine kinnbein ble igjen dekket av store, smertefulle røde kviser, men nå hadde jeg også små kviser på kinnene mine (det samme som på pannen min). dvs. det berørte området har økt, og hudtilstanden har forverret seg. Da jeg dro til legen med dette problemet, kunne hun ikke si noe forståelig, bortsett fra at "legemidlet ikke passet." Men problemet er at det ikke er noe som ikke passer, det har gitt en omvendt effekt. Og jeg brukte det heller ikke i 3 måneder (bare 2,5 måneder).

SAMMENDRE RESULTATENE AV PREPARATET:

Noen som mestrer alt jeg skrev ovenfor forsto allerede at det ikke var noen fordeler for meg.

Belysning kort minuser fra bruk av Baziron AU.

  • tørker huden dårlig, ikke hver fuktighetskrem kan bidra til å gjenopprette huden;
  • svært skadelig følsom hud;
  • forårsaker flak, kan forårsake brannskader hvis det påføres feil
  • behandler ikke akne, kremer huden (i mitt tilfelle).

Min mening er rent subjektiv. Legemidlet hjalp meg ikke i det hele tatt, bare forverret situasjonen. Jeg er veldig glad hvis det er de som er fornøyd med sin handling og ble kvitt akne. Men jeg er skuffet over dette stoffet og vil ikke råde ham til å kjøpe.

Ulemper: Farlig for sensitiv hud.

De positive effektene av søknaden:

  • Mindre lukkede komedoner. Faktisk ble "bumpene" med hyppig bruk mindre, de mindre forsvant, dette påvirket ikke cyster på noen måte.
  • Forebygging av akne. Det er færre av dem enn før du bruker baziron, men det er ikke noe enormt resultat.
  • Matt hud.

På disse proffene endte.

  • Tørrhet. Dette er best når du tar en pause i tid.
  • Burns. Spesielt ikke fotografert, for på slike øyeblikk var jeg ikke opp til det. Jeg var i mental forfall. Verktøyet er veldig sterkt og kaustisk, det kan skape dette.
  • Allergi (?). Faktisk var dette drivkraften for den endelige kanselleringen av midler. Jeg finner det fortsatt vanskelig å si om det er allergisk eller ikke, men etter dette var basiron ikke og kunne ikke ha hatt en sjanse.
  • Smerte, smerte og smerte igjen. Ikke bare gjør huden selv vondt fra brann, slik at kviser blir mye sykere med det det er vanskelig å si. Fra kontakt med vannhud som en flamme helles!
  • Uansett hvor kul du er, og du kommer til kanten rundt øynene. Dette er for meg en mystiker. Jeg trakk seg veldig langt fra øyelokkene, satte ikke noe på toppen, gledde ikke ansiktet mitt, men likevel ble huden flakket og brent.
  • Fra en kvinne til en slange. Nei, han vil ikke vekke deg et dyr, men du vil kaste huden din.))
  • Farvel, favoritt ting. Ja, han er virkelig i stand til å misfarge stoffer, kontrollert på putevar.
  • Hei, alderdom. Fra søknaden begynte å dukke opp rynker. Jeg vil helst leve med akne enn å vokse opp på forhånd. Heldigvis, etter at bruken ble avsluttet, kom alt tilbake til sitt sted))

Konklusjoner, resultater, anbefalinger.

Jeg vil være litt boring, men problemet med kviser må søkes fra innsiden. Ikke noe problem du vil ikke fly slike problemer, det er bare et simlomatisk verktøy. Stopp å bruke og alt, problemer kommer tilbake. Ja, det er slike tilfeller når årsaken til akne du ikke kan eliminere, eller midlertidig kan ikke, som i mitt tilfelle. Deretter er de veldig symptomatiske midler nødvendig. Men jenter, for Guds skyld, starter små, med samme leire og salicyler. La Baziron være bare den mest siste utvei!

Oh, og jeg bry meg med denne bazironom AU! Kjøpt betalt 600r. Det er enda synd at hun kjøpte og kastet penger til vinden. Følelsen etter søknaden var forferdelig! Huden er brennende, rød, det er en brenning, og effekten er 0. Jeg trodde at det sannsynligvis ikke passet meg på grunn av strukturen av huden, jeg tilbød det til søsteren min, hennes hudstruktur er forskjellig. Så hun hadde det samme, forbrenninger forble, takk Gud at vi ble salvet med "Frelseren" salve, takket være ham, brant vi raskt. Ikke bare brenner det, det er dessuten veldig tørker huden, så vil du gå i stykker på forskjellige fuktighetskrem. Generelt tenker jenter.

Brukt Bazironom p1,5 måneder, smurt like før sengetid! Det hjelper godt, jeg har dessverre ikke lest anmeldelsene med en gang! Allerede den tredje dagen i tårer! Ansiktet mitt er rødt, hovent, i noen små vannpunkter! Skremmende til horror. går det forbi? Hvordan behandle huden fra disse effektene? Vennligst fortell meg! ((((

Vær forsiktig med bazironom. Etter en applikasjon følte huden min som tre, og etter det andre ble ansiktet mitt rødt og hovent, huden begynte å blase og hele denne "skjønnheten" passerte ikke lenge. Jeg har aldri hatt en slik ting før, huden min er ikke følsom.

Jeg kjøpte en BASIRON AC i et apotek.
På dag 3 viste en forferdelig allergi seg - ansiktet var alt hovent, rødt, kløe, brennende. Før det var det aldri allergi. Skrekk, ikke en krem!
BASIRON AC - ALLERGY ON THE FACE.

Tørker huden Bleker klær og undertøy, vaskes ikke. Jeg anbefaler ikke. Inkluderer tilleggskostnader. Det er nok og ikke nye midler for å tørke separat tatt utslett eller hudflater - ikke så dyrt og ikke med en slik effekt. Ethvert verktøy velges individuelt, men det mest effektive kan vurderes: salicylsyrepunkt eller på lesjonens område; hvit / grønn leire masker; masker med gjørme fra det døde hav og utelukkelse av provokerende faktorer - de er alle forskjellige.

Hjalp ikke i det hele tatt. Jeg ble smurt i 2 uker, ingen effekt i det hele tatt. Og det er dyrt. Sannsynligvis er huden allerede vant til alle disse antibiotika.

Gutter, jeg møtte også denne forferdelige krem ​​Baziron. Og først beundret hun ham. Hvor fort fjerner han kviser. Til en eller annen tid våknet jeg med hevelse under øynene mine. Forstå at allergi. Men tanken var ikke det på denne fløten. Før i kveld spiste jeg saltede sopp. Jeg dro til en allergiker, hun plantet meg på et hypoallergent diett, foreskrev antihistaminer (i mitt tilfelle Lomilan, jeg sovner fra fenystyle) og drikker polysorbenter. Og for øvrig sa hun, gi opp alt kosmetikk. Lør på en diett, drikk en pille, alt er fint, var glad. Og om kvelden bestemte jeg meg for å salve meg selv igjen med denne kremen. Om morgenen kunne jeg ikke se på meg selv. Rødt ansikt, kløe, flisete kinn, poser under øynene. Fikk å lese anmeldelser om krem ​​og kom som et sjokk. Nå går jeg i solbriller. Jeg drikker min Lomilan og venter på at de hengende posene under øynene min forsvinner. Og Baziron ser veldig bra ut i søpla, men ikke i ansiktet mitt.

Neutrale vurderinger

Første gang søknaden ble brukt: Først syntes det at akne er blitt mye mer, men tvert imot var det bra. Bazirona AC utvist alle akne etter vilje, de kom ut. Var veldig syk og rød. Denne effekten varet i ca 3-4 uker. Så begynte akne å virke litt mindre, men de var. Mange eksploderte, og jeg presset dem forsiktig, etter noen dager passerte de helt. Baziron AU fortsatte å bruke. Noen pimples dukket opp, men jeg slutte ikke å gå mot mitt mål.

Hva er resultatet etter nesten 4 måneders bruk?

Jeg må si at jeg forandret tilnærming til å bli kvitt akne.

Nå bruker jeg nesten aldri vår gel, jeg begynte å bruke vår type, og alle kjente Garnier, så vel som brukt ulike akne behandlinger (skum, krem).

Vår Baziron AU er nesten over, med tanke på at jeg brukte den i 3 måneder kontinuerlig, 2 ganger om dagen.

Jeg stoppet med å bruke verktøyet, og verken var verre eller bedre. Det virker for meg at verktøyet er vanedannende. Jeg vil heller ikke anbefale det dermatotropiske middelet GALDERMA Baziron AU!

Siden i så lang tid bruk er resultatet ikke så imponerende.

Pris biter, glad for at strømningshastigheten er veldig økonomisk.

Fordeler: raskt absorbert, kommersielt tilgjengelig, behandler akne, tørker huden, reduserer fet hud.

Ulemper: Peeling er mulig, hvis et tykt lag påføres, forhindrer det ikke re-oppkomst, misfarger noen typer stoffer, tørker huden.

Baziron er det andre middelet jeg prøvde å bruke. Den første var Zenerit. Etter min mening viste han gode resultater, men da ble alt nytt.

Jeg er 17 år gammel og har akne i minst 3 år, jeg husker ikke nøyaktig. Min hud er fet. Det er mulig at akne har kravlet på grunn av hormoner (jeg har litt økt skjoldbruskkjertel), jeg har også et ubalansert kosthold, men ingen dårlige vaner.

Første dermatolog fra hud og dispensar (!) Skrev meg salicylalkohol og en slags mos. Men det hjalp meg ikke. Det ser ut til å bli enda verre, og jeg forlot behandlingen. Etterpå, da jeg gikk inn på college, bestemte jeg meg for en avtale med en hudlege på en studenteklinikk. Han skrev da meg Zener, og deretter Baziron (5%). Jeg bruker det fortsatt. Kjøpt for 700 rubler. Sannheten gjorde en kort pause i uken, som et lite antall kviser sprang ut på ansiktet mitt, noen av dem var smertefulle.

Generelt vil jeg gi en liten beskrivelse. Baziron er en hvit konsistens med en liten spesiell lukt. Raskt absorbert.

Jeg bruker det om morgenen og om kvelden. Før jeg legger på, vasker jeg ansiktet mitt med kaldt vann og vanlig såpe. Etter det, når huden tørker ut, legger jeg et tynt lag på problemområder. Og på de akne som mest forårsaker meg ulempe, legger jeg litt mer gel.

Blant manglene: tørr hud. Dette kan skje hvis du legger for mye på huden. Personlig har jeg også rødhet. Og en ting til. Jeg har også brukt gel på skuldrene mine, på grunn av dette har skjorten min svarte ermer litt.

I prinsippet er et veldig godt verktøy for å bekjempe akne.

Den siste gangen en hudlege tilordnet Baziron til meg etter laser resurfacing, i tilfelle en kvise ble påført lokalt. Et slikt tilfelle kom - en ganske dyp pimple på kinnet hoppet av (og tilsynelatende ble det provosert ved bruk av denne solkrem). Men Baziron hjalp meg ikke i det hele tatt, selv med langvarig bruk, brente huden bare dem. Jeg vil si mer, jeg tror at for gelen er det ikke så godt absorbert. Selv om dette ikke er det mest ineffektive virkemidlet, brøt en annen populær krem ​​rekorden for total fravær av effekt - Aven Triacneal, så vel som helt ubrukelig gel Kuriozin. Og til slutt, Baziron er ganske dyrt - 600-700 rubler.

Konklusjon: Baziron er i min førstehjelpsutstyr, men jeg bruker sjelden det. Jeg bruker for små inflammatoriske elementer, som noen ganger kommer ut i nasolabiale trekant, og for mer alvorlig akne ved hjelp av en mer effektiv måte av den kombinerte struktur, perfekt takle akne - gel Effezel, samt meget gode kamper akne svært effektive antibiotika, oppdaget av meg nylig - gel Klenzit-C.

Hvilke fordeler har jeg notert på Baziron?

  • tørking av kviser, som et resultat av hvilken en skorpe danner på dem og de forsvinner;
  • har anti-inflammatorisk effekt;
  • reduserer fettinnholdet i huden, men huden min er tørr, så det er ingenting å redusere;
  • absorberer comedones, som ofte er årsaken til subcutis.

For å oppnå den ønskede effekten, uten å skade huden, bør du ikke overdrive den ved bruk av Baziron. Hvis akne ikke dekker hele overflaten, må du påføre kremet med et punkttynt lag, som jeg gjorde - bare på pannen til steder der det var bjaki.

Brukt 2 ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Etter bruk, må hendene vaskes.

Men fortsatt har situasjonen forandret seg til det bedre og antallet redusert, selv om Baziron handlet svakt på den subkutane huden og de passerte under egen kraft. Men små lunger eller pus helbredet raskt. Men et helt rent ansikt til slutt virket dessverre ikke. Senere ble ansiktet renere, men rødhet og post-akne er fortsatt synlige. Bildet nedenfor viser resultatet med pulver på ansiktet. Spor kan fortsatt ses, og bare tonalnik + pulver sammen kan blokkere dem, men jeg er ikke en fan av "plastering", derfor fortsetter jeg å søke etter mitt ideelle middel for post-akne.

Jeg merker de identifiserte ulempene med kremet:

For eiere av tørr hud, serverer kremet ikke en god service, da det sammen med tørkingskjøttet vil tørke huden, så hvis du fortsatt skal bruke Baziron, må du ta vare på å fukte huden.

hvis peeling har dukket opp, betyr det at mengden påført krem ​​skal reduseres, eller at bruken av den skal stoppes.

ulempene inkluderer den høye prisen

manglende evne til å bruke under graviditet og amming. Jeg vil imidlertid anbefale de til hvem han hjelper, mer enn de som han ikke passet til.

Baziron bruke tre nedeli.Pervye fem dager har vært absolutt ingen resultat, men ved slutten av den første uken var det et mirakel akne begynte å forsvinne i løpet av bare en klokke, men samtidig var det en forferdelig peeling, huden bokstavelig talt "klatret ned" og bruke sminke var bare et middel nevozmozhno.No jeg påført mye ulovlig, og selv før påføring av problemområder rubbing alkohol (!) med en løsning av salisylsyre, slik at i tilfelle av en slik tørrhet, stramhet og peeling vinovata.No jeg meg selv som huden virkelig blitt mye renere, bestemte jeg meg for å risikere og trekker fortsatt bruk bazironom.Kozha flasset Fryktelig seks dager, og så alt dette horror begynte å passere, og kviser, i mellomtiden, fortsatte å forsvinne, at jeg var umåtelig radovalo.Seychas starter fjerde uken i mitt eksperiment med Baziron og jeg kan si at tetthet og peeling helt borte men det er en liten rødhet (akkurat som etter solbrenthet) og en liten zud.V hovedsakelig riper kinnet, men at "klør" pretty terpima.Kozha ser dermed nesten perfekt, det er bare noen få spor av pryschey.Ne vet hva som vil skje videre proc eed, men nå kommer jeg til å tilbringe en hel løpet av behandlingen Baziron som alle andre midler jeg ikke særlig hjelp.

Zdravstvyte. Jeg har lenge brukt Baziron AU, men jeg har hjulpet meg veldig bra. Men nylig har allergi også vært. Alle tegnene som er nevnt ovenfor: rødhet, kløe, all hud på ansiktet brenner.

Jeg trodde først ikke fra ham, jeg stoppet med å bruke den, men i går bestemte jeg meg for å prøve den igjen, og i dag har jeg den samme red-face-reaksjonen.

Jeg har nettopp begynt å bruke den (omtrent en uke). Hun var veldig redd, og huden ble allerede tørt tørket. Men han ga meg et fantastisk skudd av de sterkeste rødhetene i en time (som jeg ikke kunne oppnå med en hudormer i en måneds bruk), men da er effekten ikke lenger så merkbar. Selvfølgelig ble det mye bedre enn det var, men jeg skremmer fortsatt folk på gata. Ja, og tørr hud er forferdelig. Dehydrert fett panne - ikke et veldig hyggelig syn. De resterende delene av ansiktet er bare dehydrert.. og nesen, generelt, bryr jeg meg ikke om det. Mens sprut panthenol spray.

De sier at i den første uken, går flertallet av en slik reaksjon.. så passerer.

Jeg hadde akne siden ungdomsårene, og da jeg kjøpte Baziron, følte jeg allerede på den andre dagen at de begynte å tørke. Etter en uke var ansiktet mitt klart (p / s tror jeg har hatt så mange år med disse akne hvis de kunne bli kurert så lett) Men jeg brukte det i flere måneder, og alt var fint, noen ganger brukt på individuell, sjelden akne, og i går brukte jeg det på hele ansiktet for å forebygge (og gjorde det før), det var om morgenen at ansiktet mitt begynte å klø av forferdelig, jeg våknet med rødt ansikt hele dagen føltes som med temperatur +.Alle ansiktet brent og saken kom opp og spurte hvorfor jeg var så rosa.

Min hud snurret fra ham, spesielt i de første dagene. Tilsynelatende fordi han også har keratolytiske egenskaper.

Så stoppet det (men jeg brukte fortsatt fuktighetskrem etter bazirona også.

Herdet akne i omtrent en måned, enda mindre (fire hele uker), i prinsippet ville to være nok, men bestemte seg for å fullføre kurset helt.

Positive anmeldelser

Damn, gutta, hva snakker du om skrekkhistorier? Baziron-utmerket verktøy. Det kan være en allergi bare for intoleranse mot komponentene - men en tørr skorpe i stedet for huden - ja, du må gå og ta grusene av! Et godt verktøy, det viktigste er å bruke i moderasjon. Generelt overlever analysen av hormoner!
I moderasjon))) Nå, ja :) Det er ikke en skrekkhistorie, tilsynelatende har flertallet det. Jeg er ikke et unntak, jeg opplevde denne rækken for et år siden, bestemte jeg meg for å smøre en kvise på haken min, på slutten av dagen begynte urticariaen og halsen var hovnet. Duck her ødelegge ikke helsen din! Resultatet avhenger ikke av mengden påført!

Plusser: Hjelper virkelig, lindrer støt, lindrer akne, økonomisk.

Min hud er fet, men akne led bare i min ungdom. Og etter å ha brukt en av de dårligste tonaler, begynte jeg å virke som om de støter under huden på grunn av tilstoppede porene, til du klemmer dem ut, og så satt de. Om sommeren eskalerte situasjonen, og jeg skjønte at jeg ikke lenger har styrken til å skjule dem i en halv time. Jeg leste vurderinger og begynte å velge mellom ZINERIT og BASIRON AC, oppveies Baziron.

Jeg kjøpte en 5% botemiddel på et apotek for 480 rubler og startet en utførelse på huden min. Forbereder seg på det verste: rødhet og hudforbrenning. Men jeg følte ikke noe sånn en gang. Først påførte jeg over hele ansiktet (i et tynt lag), siden bakken var overalt, og senere begynte jeg å bruke en prikk. Så snart du smeder begynner huden å klemme seg i begynnelsen, så vises en matt film. Om morgenen forsvinner alle disse manifestasjonene.

De første 2 ukene jeg smørde om morgenen og om kvelden. Gunstig effekt dukket opp etter en uke med bruk. Huden er blitt jevnere. Samtidig solgte jeg aktivt (sommer og sjø, hvor gjør det uten). For hele tiden jeg brukte Baziron, har jeg aldri blitt smurt med fuktighetskrem (om sommeren kan jeg ikke stå dem), min hud har til og med blitt mindre fet. En måned har gått siden jeg stoppet med å bruke Baziron regelmessig, men ansiktet mitt er rent og så snart et kvise kommer ut, søker jeg mitt mirakelhjelpemiddel og om morgenen går alt bort, da det viste seg at det ikke er noen opplevelseseffekt. Røret er ikke over ennå, og mine følelser er utover ord. Tonalka og pulver jeg ikke trenger, huden er ren og glatt, som før.

Mitt første ukentlige inntrykk:

Jeg smurt den første uken, ikke oppmerksom på resultatet. Fordi jeg fortsatt ikke ville se i speilet, for i tillegg til det stygge ansiktet, ville jeg ikke se noe der. Men hva var min overraskelse da akne minket og flertallet gikk forbi, du vet, uten spor. Akne var fortsatt på huden min, men det tok bare en uke!

Advarsel fra personlig erfaring.

Ikke prøv å sette på kinnene, hvis de ikke er rammet av akne. Eller det var de minste kviser. Men jeg ble dumt påført ikke som en prikk, men som en krem ​​og hva tror du. Neste morgen jeg: kløe, flassing, pokrasnenie.Ya begynte umiddelbart å smøre en velkjent Boro pluss, så alt dette har prekratilos.To bruker bare når det er nødvendig og i lokale problemer.

Nesten 3 måneder har gått siden behandlingen.

Ansiktet er blitt en vanlig menneskelig art. Å gå uten sminke virker ikke så kritisk lenger, jeg trenger ikke lenger en overflod av maskeringsverktøy.

  • Sone T tørker ikke ut og skiller seg ikke av. (Minst for meg. Hvis det er tørrhet, må du nødvendigvis bruke fuktighetskrem)
  • Det fjerner rødhet. Jeg mener den første fasen av en kvise, når du nettopp har begynt å vises et rødt punkt, og blir til en stor kvise.
  • Veldig effektivt. Mine bilder vil fortelle deg alt selv.
  • Akne på pannen hopper opp sjeldnere, men fremdeles vises.
  • Ikke vanedannende.
  • Vi bruker ikke mye. Lokalt og bare på problemområder.
  • Ikke for tørr hud i ansiktet, fordi det vil forårsake scuffing.
  • Ikke bruk gode klær under søknaden, hvis du får pengene. det vil brenne kluten din til "tla".

Jeg har brukt siden slutten av 2006. Et par kviser i ICP-perioden minner om problemhud. Jeg prøvde alt før Bazirona, inkludert Roaccutane (jeg drakk i et år, etter kanselleringen ble ansiktet mitt enda verre enn før resepsjonen), jeg prøvde også darsonval. huden min baziron på toppen av tørking, peeling var selv nå i normal bruk uvlazhnyalkami gjelder spesielt om vinteren - den siste i en serie av Lanza fuktighetsgivende emulsjon. Og hvorfor Baziron ikke oppfunnet før? :-( jeg var 8 år promuchalas akne uten tonalnika ikke kunne leve, en masse penger på alle slags Skinoren oppbrukt, normadermy og så videre, og på isotretinoin og dermotolog i ferd med å motta en annen 60 000.

Jeg hadde resultatet i ca 2 uker. Akne er bare "tørke opp", har jeg huden selv er fet, og etter Baziron ble normal) Nå lider ikke) hadde alltid hatt kviser, noen var mer dukket opp, og nå hvis de dukker opp før ICP og deretter forsvinner fordi under med hånden Baziron)))))

Jeg brukte basiron i begynnelsen av høsten, enten på bakgrunn av hormoner eller noe annet, mange akne på haken min skjønte ut og røde flekker kom ut.
I omtrent en måned rydde jeg alt opp (men i tillegg til baziron brukte jeg også en krem, om morgenen brukte jeg en servant som en rensegel og en skrubbe en gang i uken.
Det er hyggelig å bruke, etter å ha søkt på - klemmer huden litt, men jeg smurt straks kremet, så det var ingen ubehagelige konsekvenser.

Baziron rådet meg til å bruke en venn som pleide å ha svært store problemer med ansiktet hennes. Vi er veldig nært med henne, så hun fortalte meg om mange av verktøyene hun brukte: både zeneritt, differensial og hudoren. Og jeg har mye problemer med ansiktet har aldri vært, men bare forferdelig start på de 23 ((. Nye flekker nesten hver dag + veldig økte oiliness av huden. Ja det steg! Alle mine tidligere pene porene ble tette komedoner.

På den tiden begynte vi å se vår kjæreste sjeldnere. Jeg prøvde mange verktøy. Når vi møttes og jeg fortalte om mine plager med disse akne. Hun anbefalte å bruke Baziron. Kjøpt, smurt, alt er standard :). Etter tre dager la jeg merke til at fettinnholdet i huden minket litt. Jeg dro til rengjøringen, kosmetologen klemte ut alle de svarte prikkene. Etter det begynte Baziron bare å gjøre underverk! Jeg er seriøs! Etter 2 uker var et flott resultat (viktigst, at huden ble normal igjen, og ikke feit. Jeg er ferdig med å bruke det en måned senere, når alt tilbake til det normale. Senere sa en lege venn som, mest sannsynlig, det var en kort vspleks. Girlfriend til så langt takk :).

Hvordan kan akne sår helbrede?

Hvordan behandle kløende rød akne på kroppen